Herderen

Ik heb het vermoeden van een déjà vu. Vorig jaar deed ik dit wedstrijdje ook mee.

Het wedstrijdje is absoluut niet te missen. De organizator ken ik nog van ver vervlogen tijden, specifiek een reisje Hongarije op kosten van de federatie. De omloop is op gelegen een steenworp van mijn schoonouders en bevind zich in het mooie landelijke (en heuvelende) Limburg. Het “stayer” deel is dan weer niet mijn voorkeur, maar als je vroeg op het jaar iets wil meedoen moet je dat erbij nemen.

Over het verloop van de wedstrijd kan ik kort zijn. Veel soeps was het niet, maar dat is niet verbazingwekkend gezien mijn () “intensieve” () voorbereiding. Het zwemmen was niet schitterend, maar ik kon de honderdjes toch nog net onder de 1’30” afwerken (7’22”). Het fietsen ging in het derde rondje eindelijk een beetje beter, maar het kalf was toen al lang verdronken. Het lopen ging het tweede rondje ook beter als het eerste.

De conclusie is dat ik toch beter iets meer sport als ik wedstrijdjes wil blijven doen. Gelukkig komt het goede weer eraan. Onder de pluspunten voor deze dag

  • dit jaar dan gelukkkig toch geen regen (hoewel het wel kort gehageld heeft)
  • onze Wannes heeft voor de eerste keer een wedstrijd mogen meemaken (durf niet te beweren dat het manneke mij “gezien” heeft, ook al ben ik speciaal voor zijn neus langs gelopen)

Oh ja, voor de supporters die dachten dat ik niet doorhad dat stayeren toegelaten was, toch wel hoor. Het was van niet beter kunnen. Maar ik heb toch lekker meegedaan, en hoewel er niet veel fut in de spieren zat, heb ik me toch geamuseerd. Het blijft toch gewoon een mooie sport.

Geplaatst in triatlon / sport