Hawai

Dezer dagen is er veel aandacht voor Hawai.

De triatleten kijken gespannen uit naar de ironman op Big Island volgende week. Enkele gelukzakken ter plaatse, de anderen van op een afstandje.
De rest van België is trots op de nakende heiligverklaring van Pater Damiaan, die op Molokai zo een prachtig werk gedaan heeft bij het begeleiden van lepra patiënten.

Aangezien beide evenementen volgend weekend plaatsvinden, aangezien het weer tien jaar geleden is dan Luc Van Lierde ons een Belgische overwinning heeft geschonken in Hawai, aangezien mirakels de essentie van heiligen zijn…

Niet dat we een mirakel nodig hebben. We hebben met Luc Van Lierde (nog steeds), met Marino Van Hoenacker en Bert Jammaer drie prachtige atleten die kans maken op top plaatsen en zelfs de overwinning. We hebben Frederik Van Lierde en Tine Deckers. En dan te bedenken dat we spijtig genoeg Rutger Beke moeten missen dit jaar. België is een sterk ironman land.

Een klein beetje extra geluk voor onze toppers zou echter welkom zijn, en als ze vanuit Rome willen bewijzen dat mirakels echt kunnen, misschien een Belgisch podium?

Geplaatst in triatlon / sport
Een reactie op “Hawai
  1. Elke zegt:

    Wij zullen het in ieder geval volgen en mee duimen!